Taller de cuina saludable, nova proposta de l’Escola de la Natura

Dimecres, 18 de setembre de 2013
Com aprofitar els excedents de fruites i hortalisses , o quan i com fer conserves casolanes dels productes d'horta són algunes de les matèries que es tractaran durant el ‘Taller de cuina saludable’ programat per l’Escola de la Natura de Parets i que es durà a terme del 19 al 21 de setembre.

El taller, a més de fomentar l'horticultura ecològica, té l’objectiu de donar a conèixer les diferents formes d’aprofitar i conservar els excedents de fruites i hortalisses mitjançant diferents tècniques pràctiques i senzilles.

El curs, de 8 hores, consta de dues sessions teòriques i una sessió pràctica. El preu és de 27 euros i les places són limitades. Per inscriure’s cal adreçar-se a l’Escola de la Natura, carrer Galende 12, o trucar al telèfon 93 562 17 94.

Darrera actualització: 2.05.2019 | 17:55