Els dies 9 d'octubre, de 9 a 12 h i el 10 d’octubre, de 16.30 a 19 h, es posaran a la venda a Can Rajoler, els tiquets per assistir a la trobada, on es preveu que es reuneixin unes 200 persones.
El dinar consistirà en una degustació de productes típics dels tres pobles: pa amb tomàquet i botifarra de Parets, xoriço i morcilla de Chilluévar i postres de Santo Tomé, i s’obsequiarà als assistents amb una ampolleta d’oli de la Sierra de Cazorla.
La festa es completarà amb l’actuació de grups de flamenc i sevillanes, i la projecció d’un vídeo sobre l’estada de la delegació paretana a terres andaluses. Aquesta serà la tercera activitat pública que l’associació celebra des del seu naixement.
El març passat ja va organitzar la festa de les ‘migas’ i durant la Festa Major va tenir lloc una degustació de tast de pernil amb pa untat amb oli d’oliva extra amb denominació d’origen Sierra de Cazorla.
Un any de l'agermanament entre Parets, Chilluévar i Santo Tomé
La festa del 19 d’octubre coincidirà amb el primer aniversari de la visita que els alcaldes de Chilluévar i Santo Tomé van fer a Parets per signar un document que posava de manifest la voluntat d’agermanament dels tres pobles.
Més d’un miler de persones van prendre part a la primera trobada. Posteriorment el maig passat una delegació paretana va visitar les dues localitats andaluses en el marc d’un viatge d’intercanvi cultural i l’any vinent una delegació de Chilluévar i Santo Tomé visitarà de nou la nostra població.