Després de l’extracció de dades de 175 enquestes, que representen al voltant d’unes 600 persones, la conclusió és que la gent de Parets del Vallès té una alimentació saludable en termes generals, ja que segueix una dieta molt equilibrada. Com a alimentació pròpia del mediterrani hi predominen els hidrats de carboni, tant en forma de pasta com en cereals. També les carns i peixos i un alt consum de lactis, a més de la utilització de l’oli d’oliva per cuinar. D’altra banda, de les enquestes també es desprèn que la major part de la població acostuma a fer els àpats en família, a casa i compren els productes al poble.
La Setmana de la Salut, que s’ha celebrat enguany per primera vegada, tenia per objectiu informar a la ciutadania sobre els hàbits alimentaris més adequats per evitar malalties i problemes de salut, a través de nombroses activitats. Alhora, es va dur a terme un estudi mitjançant enquestes que han permès aprofundir en els hàbits alimentaris dels ciutadans de Parets del Vallès.