Pel que fa a la dieta, l’estudi conclou que els ciutadans de Parets mengen una elevada quantitat de patates, seguit de pasta i arròs. La carn més consumida és la de pollastre i en segon lloc la de vedella, tot i que també destaca la de porc. També s’aprecia una baixa ingesta de cavall i ànec i encara menys de caça i vísceres. Per contra, el 85% de les famílies consumeixen fruita diàriament i una elevada quantitat de productes làctics. En la part de l’estudi sobre la dieta, s’han comparat les dades extretes pel treball del Projecte Educatiu de Parets amb l’estudi fet pel Ministeri de Salut, Política Social i Igualtat (“Enquesta Nacional d’Ingesta Dietètica Espanyola”).
En segon lloc, s’han analitzat en els hàbits d’alimentació. D’aquí es pot determinar que el 83% dels enquestats sopa a casa en família gairebé cada dia. També s’aprecia que el 90% menja mirant la televisió; en el 84% dels casos cuinen sempre els pares i només un 17% té un menú per a cada dia de la setmana. Altres conclusions són que el 49% compren sempre aliments frescos, el 42% fa la compra sempre al supermercat i el 16% als comerços de Parets.
La tercera part del treball se centra en els hàbits de la població en relació amb la dieta ecològica. D’aquesta manera, el 71% està disposat a pagar més pels productes de qualitat; més del 52% s’interessa i sap on comprar productes ecològics, mentre que el 74% no en compra.