Les dades per l’elaboració de l’informe s’han extret dels més de 900 qüestionaris que, des del març de 2011, la taula de participació del PEP va fer arribar a les escoles i als equipaments municipals amb l’objectiu de conèixer el tipus d’alimentació que es consumeix, els productes que es compren o l’assiduïtat amb que es fan les compres a les llars.
L’objectiu d’aquest estudi ha estat obtenir dades que ajudin a completar l’avaluació de l’estat nutricional dels ciutadans i ciutadanes de Parets, conèixer i millorar els costums i hàbits en l’alimentació i, alhora, ajudar a la població a mantenir un patró saludable pel que fa als aliments que es consumeixen.
El resultat de l’extracció de dades de les primeres 175 enquestes a persones de Parets, ja es va presentar a la ciutadania amb motiu de la celebració de la 1a Setmana de la Salut. L’informe va concloure que la major part dels enquestats segueix una dieta equilibrada pròpia del mediterrani. D’altra banda, dels qüestionaris també es desprenia que la major part de la població acostuma a fer els àpats en família, a casa i adquireixen els productes a les botigues del municipi.