"Creiem que és molt important continuar treballant tant amb el Consell d'Infants com amb el Consell de Joves com a elements de participació, per seguir-los donant veu i tenir en compte les seves propostes i inquietuds", comentava la regidora.
En el transcurs de la videoconferència, els nens i nenes del consell van explicar la seva experiència durant els mesos de confinament i com han viscut aquestes darreres setmanes. Aprendre a valorar la importància d'estar amb la gent, de les reunions familiars, d'estar al costat dels amics, coses qüotidianes que de vegades es donen per fet, o prendre consciència de la manca d'igualtat quan un virus d'aquestes característiques afecta més a les persones i països amb menys recursos, són algunes de les reflexions que van exposar els estudiants. També van valorar molt l'esforç de la ciutadania per sortir de la crisi i han mostrat el seu rebuig per algunes actituds incíviques que han pogut veure aquests darrers mesos.
Pel que fa a la llera del riu Tenes, el Consell d'Infants ha fet tot un seguit de propostes, treballades juntament amb els professionals de l'Escola de la Natura, que els tècnics tindran en compte a l'hora de fer el projecte de millora i arranjament: arreglar el camí que envolta la llera, fer zones verdes amb bancs i papereres, replantar arbres, o crear un voluntariat, que periodicament pugui fer fer la neteja del marge i tenir cura de l'espai, han estat alguns dels suggeriments dels infants. També volen conèixer més sobre les plantes aromàtiques i sobre la construcció de caixes niu per poder introduir-les en aquest espai.
Finalment, es van fer diverses propostes de caràcter lúdic i cultural que s'estan treballant amb les àrees municipals, i de les quals es farà difusió tan bon punt es programin.