L’obra, inicialment, es va crear per representar-se al voltant del públic en el sistema anomenat quatre bandes, tot i que, per poder sortir de gira i dur-la a la major part d’escenaris possibles, es va adaptar a la italiana on el públic la veu des del pati de butaques.
A Parets, s’ha volgut recuperar l’estructura original de l’escenografia i, per primera vegada al Teatre Can Rajoler, la producció serà tal i com va ser concebuda amb l’objectiu que els espectadors visquin una experiència sense precedents. Una cinquantena de persones ocuparan l’escenari envoltant els protagonistes, i es convertiran en figurants i alhora còmplices de tot el que passi. La resta del públic s’agruparà ocupant les primeres fileres del pati de butaques, molt propers a totes les emocions que s’aniran succeint.
L’escriptora belga Amélie Nothomb, autora de Cosmètica de l’enemic, ho és també d’altres èxits com Higiene de l’assassí i Estupor i tremolors. En aquesta ocasió narra la relació que s’estableix entre dos homes en un aeroport, un que pretén distreure’s del retard del seu avió amb la lectura, i un altre que l’obliga a escoltar la història d’una vida estranya i criminal.
L’humor negre, la provocació, la crueltat, o la culpa són només alguns dels ingredients afegits d’aquest espectacle, dirigit per Magda Puyo, que convida a l’espectador a involucrar-se activament en un joc ambigu entre el bé i el mal.